barış inşaat yapı malzemeleri Mesut Barış

  • Ağrı / Patnos
  • 5 Nisan 2020
  • 374
0
0
İşletme ID:527270

barış inşaat yapı malzemeleri Mesut Barış

Firma Hakkında

barış inşaat yapı malzemeleri Mesut Barış Firmamız Ağrı şehrinde Patnos ilçesinde Alparslan Mahallesi, Turgut Özal Blv., 04500 Patnos/Ağrı adresinde bulunmaktadır.

barış inşaat yapı malzemeleri Mesut Barış Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

barış inşaat yapı malzemeleri Mesut Barış Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek barış inşaat yapı malzemeleri Mesut Barış firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

barış inşaat yapı malzemeleri Mesut Barış firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 374 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Yusuf
14 Ocak 2022 11:01:02

Hayatım boyunca böyle güler yüzlü ve işinde iyi bir tesisatçı görmedim çok ekonomik ve bir o kadar da iyi bir sektör eksiksiz ve 7.24 hizmet vermektedir tavsiye ederim gerçekten...


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Alparslan Mahallesi, Turgut Özal Blv., 04500 Patnos/AğrıAğrı / Patnos

Seo-Banner