Alce İnovatif Tasarım Yapı Sistemleri İnşaat Dekorasyon Ltd. Şti.

0
0
İşletme ID:751978

Firma Hakkında

ALCE İnovatif Tasarım Yapı Sistemleri, 2004 yılından bu yana asma tavan ve aydınlatma sistemlerinin satış ve uygulama alanlarında hizmet vermekten gurur duyar. Dinamik ve enerjik ekibimizle birlikte 1600’ye yakın projeyi başarıyla tamamladık ve bu süre zarfında sürekli büyüme ve ilerleme gösterdik.

Gelenekçi olmadan geleneksel olanı zamansıza çevirme becerisi ile mekanları; işlevselliği, esnekliği ve yüksek tasarım değeri ile zamansız kılmayı hedefliyoruz. Yeni malzeme teknolojilerini takip ederek, doğru detay çözümlerini oluşturma ve bilinen çözümleri dönüştürme yeteneğimiz, tasarımı başarılı bir ürün haline getirmemizi sağlıyor.

Şirketimizin en önemli değerlerinden biri müşteri odaklılıktır. Her şeyin başlangıç noktasının müşterilerimiz olduğunu kabul ederiz ve her zaman açık, anlaşılır ve ulaşılabilir olmayı hedefleriz. Her müşterinin ihtiyacını doğru anlamak için gerçek bir ilgi ile dinleriz. Projelerimizi söz verdiğimiz zamanda ve şekilde tamamlarız.


Verdiğimiz teslim süresi konusunda, olağanüstü durumlar dışında, sözümüzü her zaman tutarız. En deneyimli montaj ekibimizle birlikte projelerimizi tamamlar, iş güvenliğine azami dikkat gösteririz ve kontrolörlerimizce son kontrolleri yaptıktan sonra projeyi teslim ederiz.


Dinamik ve enerjik ekibimiz, her projeyi başarıyla tamamlama konusunda derin bir tutkuya sahiptir. Her bir ekip üyesi, müşterilerimize en iyi hizmeti sunma konusunda kendini adamıştır. Ekibimiz, her projeyi zamanında ve söz verdiğimiz şekilde tamamlama konusunda kendini adamıştır.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Ziya Gökalp Mh. Hürriyet Blv. No:77/Bİstanbul / Başakşehir

Mesaj Formu

Seo-Banner