Tuğçem hali koltuk yikama

  • Adana / Seyhan
  • 13 Nisan 2020
  • 456
0
0
İşletme ID:726646

Tuğçem hali koltuk yikama

Firma Hakkında

Tuğçem hali koltuk yikama Firmamız Adana şehrinde Seyhan ilçesinde Bahçeşehir, 87055 sokak no 3, 01355 Seyhan/Adana adresinde bulunmaktadır.

Tuğçem hali koltuk yikama Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Tuğçem hali koltuk yikama Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Tuğçem hali koltuk yikama firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Tuğçem hali koltuk yikama firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 13 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 456 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Enes Polatlı
5 Aralık 2021 14:12:15

Tuğçem halı kadar özensiz, yalan söyleyen sözünde durmayan bir işletme görmedim. Halıları alıncaya kadar çok sorun olmadı gecikmeli de olsa gelip aldılar halıları. Getireceğiz dedikleri günden neredeyse haftalar sonra getirdiler. Günlerce aradık getirsinler diye. Buna rağmen günler sonra haftalar sonra getirdiler. Şükür geldi dedik ancak bu sefer de bir halı eksik geldi. Getireceğiz dediler bu sefer de aylar geçti hala bizim eksik halı gelecek. Neyse ki cehennem var...


64x64
Olga Demir
4 Kasım 2021 18:11:41

Temmuz ayında Adana Tuğçem Halı Yıkama'ya halılarımı gönderdim. Getirdiklerinde 1 halım eksikti ve 1 tane halı pis ve çürümüş(benim değil, başkası ait), bana getireceklerini söylediler. Neredeyse 6 ay olacak hala ne ilgilenen var ne de halı. Ben aradığımda ise bugün-yarin halılar serileceği zaman bulup getireceklerini söylediler, kış geliyor hala gelecek. Bugün görüştüğümde gene aynı söyledi - geliyorum dedi, sonrası da tamamen telefon açmaz oldu, kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Yarın Tüketici Hakları'na gidip şikayette de bulunacağım. Telefon görüşme kayit aldım, fişı da ellerimde


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Bahçeşehir, 87055 sokak no 3, 01355 Seyhan/AdanaAdana / Seyhan

Seo-Banner