Bolu Dursunlar Nakliyat

  • Bolu / Bolu
  • 13 Nisan 2020
  • 296
0
0
İşletme ID:709872

Bolu Dursunlar Nakliyat

Firma Hakkında

Bolu Dursunlar Nakliyat Firmamız Bolu şehrinde Bolu ilçesinde Tabaklar Mahallesi Reşat Aker Sokak Tolga Kent Sitesi No: 28 A Blok D:4, 14100 Merkez/Bolu adresinde bulunmaktadır.

Bolu Dursunlar Nakliyat Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Bolu Dursunlar Nakliyat Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Bolu Dursunlar Nakliyat firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Bolu Dursunlar Nakliyat firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 13 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 296 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
İclal Demir
8 Mart 2021 22:03:47

Öncelikle meraba Bolu’dan geredeye eşyamı taşıdım bolu dursunlar nakliyat ekibine çok teşekkür ederim çok titiz bir şekilde eşyamı sarıp eşlarım hiç merdiven görmeden balkondan asansörlü sistemle taşıdılar kesinlikle tavsiye ederim


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Tabaklar Mahallesi Reşat Aker Sokak Tolga Kent Sitesi No: 28 A Blok D:4, 14100 Merkez/BoluBolu / Bolu

Seo-Banner