Can Diyarbakır Osmaniye Şubesi

0
0
İşletme ID:701716

Can Diyarbakır Osmaniye Şubesi

Firma Hakkında

Can Diyarbakır Osmaniye Şubesi Firmamız Osmaniye şehrinde Osmaniye ilçesinde Sanayi, Otogar Bağlantı Yolu No:7, 80100 merkez/Güngören/Osmaniye adresinde bulunmaktadır.

Can Diyarbakır Osmaniye Şubesi Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Can Diyarbakır Osmaniye Şubesi Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Can Diyarbakır Osmaniye Şubesi firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Can Diyarbakır Osmaniye Şubesi firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 12 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 278 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Özlem kaya
10 Haziran 2021 07:06:33

Tam bir rezillik... araba rezil, koltuklar rezil, 21.30'a aldigimiz billet 22,30 da geldi. BiZ rezil olduk alacak olanlar rezil olmasın. Belediye otobüsü gibi indir bindir yapmasını hic saymiyorum


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Sanayi, Otogar Bağlantı Yolu No:7, 80100 merkez/Güngören/OsmaniyeOsmaniye / Osmaniye

Seo-Banner