Yade Dağıtım Karabük Coca-Cola Bayii

0
0
İşletme ID:423157

Yade Dağıtım Karabük Coca-Cola Bayii

Firma Hakkında

Yade Dağıtım Karabük Coca-Cola Bayii Firmamız Karabük şehrinde Safranbolu ilçesinde Yazı Mahalle, Kastamonu Yolu 1. Km 61/A, 78600 Navsaklar Köyü-Safranbolu/Safranbolu/Karabük adresinde bulunmaktadır.

Yade Dağıtım Karabük Coca-Cola Bayii Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Yade Dağıtım Karabük Coca-Cola Bayii Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Yade Dağıtım Karabük Coca-Cola Bayii firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Yade Dağıtım Karabük Coca-Cola Bayii firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 1412 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Yasar mangaltepe
12 Kasım 2020 14:15:41

15 gun once karabuk merkez dagitim araciniza 11 adet bos yok kapaklarindsn vermistim firmada yetkili salh beyle tlfonla gorusturuldum dagitici servis yetkili tarafindan bir hafta sonra bulundugum semteki bakkala 11 adet pramasyonun 1 hafta icinde birakilacagi tarafima belirtildi 2 hafta oldu pramasyonlar ulasmadi firmayi ariyorum tlfonlari acan yok slmlar bilginize


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Yazı Mahalle, Kastamonu Yolu 1. Km 61/A, 78600 Navsaklar Köyü-Safranbolu/Safranbolu/KarabükKarabük / Safranbolu

Seo-Banner