SALTOĞLU ELEKTRİK ELEKTRONİK İMALAT İTHALAT İHRACAT YAPI PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

0
0
İşletme ID:367099

SALTOĞLU ELEKTRİK ELEKTRONİK İMALAT İTHALAT İHRACAT YAPI PAZ

Firma Hakkında

SALTOĞLU ELEKTRİK ELEKTRONİK İMALAT İTHALAT İHRACAT YAPI PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Firmamız Adıyaman şehrinde Adıyaman ilçesinde 7. Cd. No:4, 02040 Petrol Osb/Adıyaman Merkez, 02100 MERKEZ/Adıyaman adresinde bulunmaktadır.

SALTOĞLU ELEKTRİK ELEKTRONİK İMALAT İTHALAT İHRACAT YAPI PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

SALTOĞLU ELEKTRİK ELEKTRONİK İMALAT İTHALAT İHRACAT YAPI PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek SALTOĞLU ELEKTRİK ELEKTRONİK İMALAT İTHALAT İHRACAT YAPI PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

SALTOĞLU ELEKTRİK ELEKTRONİK İMALAT İTHALAT İHRACAT YAPI PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 474 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Ömer aydoğdu
29 Ocak 2021 11:01:21

24 kasim 2020 de hepsi burada araciligi ile bu firmadan projektör aldım. Satis sayfasinda 12 ay garantili yaziyor. Firmada böyle yazdiğini kabul ediyor.ancak garanti yok diyorlar.sorunu hepsi burada kendi zararina çözdü. Gorunurde bu işte maddi zararlı cıkan hepsi burada oldu. Hepsi burada firmadan kesermi bilmem. Yalniz bu firmadan benim alişverisim bitti.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

7. Cd. No:4, 02040 Petrol Osb/Adıyaman Merkez, 02100 MERKEZ/AdıyamanAdıyaman / Adıyaman

Seo-Banner