Avukat Ömer Faruk Hülakü

0
0
İşletme ID:226614

Avukat Ömer Faruk Hülakü

Firma Hakkında

Avukat Ömer Faruk Hülakü Firmamız Bingöl şehrinde Bingöl ilçesinde Yenişehir Mah. Yeşim Sok. Çevlik İş Hanı K:4 D:21, Kiğı Merkez, Kiğı, Bingöl adresinde bulunmaktadır.

Avukat Ömer Faruk Hülakü Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Avukat Ömer Faruk Hülakü Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Avukat Ömer Faruk Hülakü firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Avukat Ömer Faruk Hülakü firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 392 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Necla caman
11 Haziran 2021 16:06:30

Benim sorum eşim avukat tutup çocuğumu benden almak istiyo sırf nafakasini ödemesin diye benim avukat tutacak gücüm yok boşanma davası bu kazanma olasılığı ne kadar birde evime baskın yaptı aileme küfür hakaret şiddet uyguladı bu yüzden sadece tutanak tutturdum şikayetçi olmadım şimdi tutanağı karakoldan istedim bulamadılar iki gün beni oyalayıp durdular ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz bana?


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Yenişehir Mah. Yeşim Sok. Çevlik İş Hanı K:4 D:21, Kiğı Merkez, Kiğı, BingölBingöl / Bingöl

Seo-Banner