Unova tesisleri

  • Bolu / Bolu
  • 13 Nisan 2020
  • 471
0
0
İşletme ID:729208

Unova tesisleri

Firma Hakkında

Unova tesisleri Firmamız Bolu şehrinde Bolu ilçesinde elmalık mücavir mevkii elmalık köyü küme evler highway outlet, 14030 merkez/Bolu adresinde bulunmaktadır.

Unova tesisleri Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Unova tesisleri Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Unova tesisleri firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Unova tesisleri firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 13 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 471 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Sinan önder
29 Ekim 2021 07:10:43

28 Ekim'de tesisin yöresel gözleme yazan bölümünde gözleme almak gafletinde bulundum.... yöresel bir gözleme olduğu yani Bolu'da kıymalı gözleme içinde kıyma yoktu hatta soğan bile eser miktardaydı soğuktu ve en az 1/2 saat önce yaptığı için kayış gibi idi hatta bilirsiniz gözleme biraz yağlı olur inanır mısınız yağ bile eser miktardaydı bunun üzerine kasadaki arkadaşın birilerine çatmaya arayan tutumu ve saygısız davranışları eklenince hayatımda yediğim en kötü gözleme diyebilirim.,.ama yöresel gözlemeci olduğu için yani bolu yöresinde gözleme demekki böyleymiş...????!!!!!???????????????????? ayrıca iki gözleme ve iki çaya 38tl ücret ödedim...


Harita Konumu ve Yol Tarifi

elmalık mücavir mevkii elmalık köyü küme evler highway outlet, 14030 merkez/BoluBolu / Bolu

Seo-Banner