Es Gross Toptan & Perakende Market

0
0
İşletme ID:648985

Es Gross Toptan & Perakende Market

Firma Hakkında

Es Gross Toptan & Perakende Market Firmamız Eskişehir şehrinde Tepebaşı ilçesinde Uluönder Mahallesi, Baksan Sanayi Sitesi 128. Blok D:No:1, 26190 Tepebaşı/Eskişehir adresinde bulunmaktadır.

Es Gross Toptan & Perakende Market Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Es Gross Toptan & Perakende Market Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Es Gross Toptan & Perakende Market firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Es Gross Toptan & Perakende Market firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 11 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 3725 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
İbrahim
5 Şubat 2021 15:02:48

bu arada yayınlayıp yayınlamamanız önemli değil.şirketinizin ciddiyrtine inanıyorum.


64x64
İbrahim
5 Şubat 2021 15:02:19

04/02/2021 tarihinde marketinizden alışveriş yaptım.daha öncede birkaç kez bir şeyler almıştım.kasiyerleriniz suratsız.sanki bağışta bulunuyorlar.güler yüz yok.ben çok il gezdim.eskişehir pazarcıları kadar üç kağıtcı ve namussuz herif görmedim.bundan dolayı tüm sebze ve meyve alışverişlerimi marketlerden yaparı.sırf onlar kazanmasın diye.yani benim ve benim gibiler için fiyat değil dürüstlük önemli.meyve aldım aynı zamanda marketinizden.hadi elmalar fena değildi ama portakal ve mandalinaların abartmıyorum yüzde 40 ı çürüktü.şimdi diğer pazarcılardan ne farkınız kaldı.güya o meyveleri dolduran şahıs kar mı etti.şikayetçiyim ve manav reyonundakilerine şimdilik kibarca kızıyorum.gereğini yapmanızı rica ediyorum.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Uluönder Mahallesi, Baksan Sanayi Sitesi 128. Blok D:No:1, 26190 Tepebaşı/EskişehirEskişehir / Tepebaşı

Seo-Banner