DKC GRUP GIDA SAN. A.Ş.

  • Ordu / Ordu
  • 5 Nisan 2020
  • 827
0
0
İşletme ID:423709

DKC GRUP GIDA SAN. A.Ş.

Firma Hakkında

DKC GRUP GIDA SAN. A.Ş. Firmamız Ordu şehrinde Ordu ilçesinde 5 Akif Beşik, Ordu Sk., 52400 Fatsa/Ordu adresinde bulunmaktadır.

DKC GRUP GIDA SAN. A.Ş. Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

DKC GRUP GIDA SAN. A.Ş. Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek DKC GRUP GIDA SAN. A.Ş. firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

DKC GRUP GIDA SAN. A.Ş. firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 827 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Mutlu Şahin
24 Kasım 2020 11:53:52

Merhaba.Manisa/Akhisar dan selamlar.Burada migrostan aldigimiz fistik ezmenizi yogun bakim hemsireleri olarak kahvaltimizda severek tüketiyoruz.Fiyat olarakda bütcemize uygun,Bizler için nobetlerde bizi motive edecek enerji depolayacak burda covit bakan tum arkadaslarim adina sizden bize tatli birseyler göndermenizi rica etsem çok ileri gitmis olurmuyum acaba☺️Burdaki arkadaslarim benimle eğleniyolar şuan .Tesekkur ediyorum .saglikli ve tatli gunler diliyorum


Harita Konumu ve Yol Tarifi

5 Akif Beşik, Ordu Sk., 52400 Fatsa/OrduOrdu / Ordu

Seo-Banner