Rota Mühendislik ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret A.Ş

0
0
İşletme ID:396500

Rota Mühendislik ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret A.Ş

Firma Hakkında

Rota Mühendislik ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret A.Ş Firmamız Zonguldak şehrinde Zonguldak ilçesinde Hamzafakılı Mah. Yaşar TETİKER Bulvarı No:27 Karadeniz Ereğli Organize Sanayi Bölgesi, 67350 Ereğli/Zonguldak adresinde bulunmaktadır.

Rota Mühendislik ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret A.Ş Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Rota Mühendislik ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret A.Ş Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Rota Mühendislik ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret A.Ş firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Rota Mühendislik ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret A.Ş firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 1267 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Özkan karayiğit
7 Kasım 2021 00:11:05

İyi geceler iş arıyorum ve sizin firmanızın adını duydum form doldurmakistiyorum nereden doldurabilirim bana dönüş yaparsanız sevinirim ben çelik montajve kaynak ciyim


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Hamzafakılı Mah. Yaşar TETİKER Bulvarı No:27 Karadeniz Ereğli Organize Sanayi Bölgesi, 67350 Ereğli/ZonguldakZonguldak / Zonguldak

Seo-Banner