Paslanmaz Çelik Kutu Profil

Ürün Açıklama

Paslanmaz özellikli paslanmaz çelik profiller, çeşitli test ve araştırmalar sonucunda üretilmiş, 100 yılı aşkındır var olan çelik modelleridir. İnşaat sektörü başta olmak üzere bu ve benzer birçok sektörde dayanıklılık açısından oldukça güçlü yapısı sayesinde yaygın bir kullanımı söz konusudur. Paslanmaz özelliği olarak korozyona karşı dayanıklılığıyla bilinen paslanmaz profiller, parlaklığıyla ve rahat temizlenebilir özelliği sayesinde de uzun yıllar boyunca kullanıma uygun olmaktadır.

Metal çürümesi olarak tanımlanan korozyon, teknik olarak metal ile oksijenin tepkimeye girmesi durumunda meydana gelir. Bu gibi durumlar meydana geldiğinde, zor şartlar altında kullanılan metal dayanıklılığını kaybeder ve çürür. Metalde çürüme, aşınma gibi sorunlar olması sebebiyle korozyona karşı dayanıklılığı yüksek olan metaller, projelerinizde kullanımı gerekmektedir. Bu sayede paslanmaz çelik kullanım alanı olarak birbirinden farklı alanda kullanıma açıktır.Korozyona karşı dayanıklı yapısı sebebiyle birçok endüstride sıkça tercih edilen paslanmaz profiller, aynı zamanda kolay şekilde alabilmektedir.

 Birçok açıdan kullanımı yaygın olan ve birçok sektöre uyumlu olmasıyla beraber yaygın bir kullanıma sahip paslanmaz çelik profiller, kare veya dikdörtgen kesim halinde üretimi yapılır. Bu tür kesimlerin birçok avantajı bulunur. Öncelikli olarak montaj yapılma özelliği yaygındır ve estetik açıdan da dikkat çekici olması gibi avantajlı yanları, her kullanıcı için paslanmaz çelik profillerin tercih edilmesini sağlar.

Ürün Etiketleri

201 Kalite paslanmaz çelik Profil

304 kalite paslanmaz çelik profil

316 kalite paslanmaz çelik profil

Paslanmaz Kutu profil

Ürün Fiyatı: 1 TL

Ürün Kodu: 1588

Ürün Tarihi: 2024-03-05
/
Tel : null

Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner