Süper Pool Havuz Kimyasalları

Ürün Açıklama

Spp Super pool havuz Kimyasalları, piyasada bulabileceğiniz en yüksek kalitede yüzme havuzu kimyasallarının çok çeşitli ve büyük bir tedarikini taşır. Üstün havuz kloru , şok , dengeleme kimyasalları ve eksiksiz kimyasal kitlerden tasarruf edin . Birinci sınıf yüzme havuzu kimyasallarımızı kullanarak kendinize biraz huzur verin.

Klor: Suyu sterilize etmek için bakteri, yosun ve diğer kirleticilerden arındırmak için kullanılır. Havuz klorlarımız ve dezenfektanlarımız, kristal berraklığında su elde etmek için doğru kimyasal karışımına sahiptir. Toplu olarak 1 ” ve 3” tabletler, çubuklar ve granül klor fiyatları ekonomiktir.

Havuz Şoku: Temiz ve sağlıklı bir havuz elde etmek için klor seviyenizi hızla yükseltin. Klorlu , havuz suyu şoklamasına en çok kullanılan kimyasal ürünler sıvı klor dur. genel olarak havuz şoklamasına havuz suyu haçmine baglı olarak klor tüketimi degişmektedir örnek vermek gereki ise selbest klor oranını 5-10 ppm değerlerine çıkarılması önerilmektedir Tüm mevsim boyunca rutin olarak şok kullanmalısınız.

Yosun Önleyici: Her yüzme havuzuna ilk dozda konsantre yosun öldürücü uygulanmalıdır. Kapta belirtildiği gibi yosun büyümesini ve birikmesini önlemek için tüm sezon boyunca rutin olarak yosun ilacı kullanmalısınız. Bakır Yosun Önleyiciler , Köpürmeyen Yosun Önleyiciler ve Metalik Olmayan Yosun Önleyiciler hepsi bir litre kaplarda mevcuttur.

Dengeleyici Kimyasallar: Ekipman ömrü, yüzücü konforu ve havuz bitişi için uygun pH dengesi gereklidir. Havuz suyunun, özellikle havuzunuzu sezon için açarken, alkalinite ve pH açısından test edilmesi gerekir. İlk önce, alkaliniteyi 100 ppm seviyesine getirin. Genel olarak, bir pound Toplam Alkalinite 7.500 galon havuz suyunu 8 ppm'e kadar getirecektir. Havuz suyunuzun pH değeri 7,2 - 7,6 arasında olmalı ve pH Artışı veya pH Düşük eklenerek aralığa getirilmelidir .

 

Ürün Etiketleri

havuz kimyasalları

süper pool

Spp Süper Pool Havuz Kimyasalları

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi

Ürün Kodu: 1139

Ürün Tarihi: 2021-03-06
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner