Tuzlu Havuz Sistemleri

Ürün Açıklama

Tuzlu su havuzun da ki ana makine parçası tuz klor jeneratörüdür. Jeneratör elektroliz kullanarak çözünmüş çözünmüş tuzu klor bazlı yüzme havuzlarında kullanılan iki sanitize edici ajan olan hipoklorik asit ve sodyum hipoklorite böler. Sürekli işlem aynı zamanda kloraminlerin birikmesini önler.

Bir tuz klor üreteci genellikle yanlış bir tuzlu su filtresi olarak adlandırılır. Jeneratör havuz suyunu filtrelemediği için bu yanlıştır. Ayrı bir tuzlu su filtresi, birikintileri havuzdan temizler.

Tuz Klor Jeneratörü Ne Tür Tuz Kullanır? Tuz klor jeneratörleri ile üç tip tuz kullanılır: güneş tuzu, mekanik olarak buharlaştırılmış tuz ve mayınlı tuz.

Güneş tuzu , güneş tarafından buharlaştırılan deniz suyundan elde edilir ve ölü salamura karidesleri ve baktertis gibi safsızlıklar içerir. Safsızlıklar tuz üreticisinin (ve tuzlu su filtresinin) daha fazla çalışmasını sağlar.

Mekanik olarak buharlaştırılmış tuz da deniz suyundan yapılır, ancak üretilen ısı, güneş ışığı yerine suyu buharlaştırmak için kullanılır, organik madde yanar. Ancak mekanik olarak buharlaştırılmış tuz, havuza zarar veren mineralleri içerebilir.

Ürün Etiketleri

tuz klor jenaratörü

tuz jeneratörü

havuz pompası

ekolojik havuz

tuzlu havuz

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi
Teklif Al

Ürün Kodu: 1082

Ürün Tarihi: 2021-02-03
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner