Bata Project LTD. ŞTİ

  • Ankara / Çankaya
  • 4 Nisan 2020
  • 876
0
0
İşletme ID:111033

Bata Project LTD. ŞTİ

Firma Hakkında

2010 yılından itibaren mekanik tesisat sektöründe projelendirme ve uygulama alanında edindiğimiz deneyim ve bilgilerimizi 2017 senesinde BATA PROJECT LTD. ŞTİ. kurarak kendi çatımız altında hizmetlerimize devam etmekteyiz.

Firmamız Türkiye’nin gelişen inşaat ve alt yapı sektörüne paralel olarak yapımı artan, pek çoğu ‘akıllı bina’ konsepti ile yönetilen, okul, hastane, banka, otel, iş merkezi,rezidans, yüksek konforlu yapılar ve  benzeri çok katlı, nitelikli büyük yapıların klimatizasyonu ile ısıtma, yangın, sıhhi tesisat gibi komple mekanik tesisat işlerinin proje ve  taahhütlerini yüklenmek üzere çalışma alanını genişletmiştir.

Sektörümüzün ciddi bir mühendislik bilgisi gerektirdiği, yüksek bir sorumluluk ve insanların yaşam kalitesini arttıran önemli bir alan olduğu bilinci ile çalışan firmamız, çalışmalarında sektörün lider markaları ile çözüm ortaklığı yaparak daima müşteri memnuniyetini ön plana almıştır.

Nitelikli yaşam alanlarının oluşturulmasını önemseyen bir yaklaşımla tasarımlar gerçekleştiren ve bunu da yaparken .Toplumun can ve mal emniyeti açısından önem arz eden teknolojik gelişme ve yeniliklerin takibi ile mühendislik ilkeleri çerçevesinde,kaliteli ve çevreye zarar vermeyecek insani ve sosyal yaşamı ön planda tutacak çözümlerle ekonomik ve doğru bir şekilde kullanıcıların hizmetine sunmaktır.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Harbiye, Hürriyet Cd. No:18/C, 06460 Çankaya/AnkaraAnkara / Çankaya

Mesaj Formu

Seo-Banner