iPad Uyumlu Manyetik Şarj Olabilen Şeffaf Tasarımlı Stylus Pen

Ürün Açıklama

Manyetik Şarjlı Şeffaf Tasarımlı 2021 Sonrası iPad Uyumlu Avuç Reddi ve Eğim Özellikli 2. Nesil Fuchsia Stylus Kalem

  1. Dünyada bir ilk olan iPad stylus için şeffaf tasarım. Dahili EMR teknolojisi, gücü açmak için metal indüksiyon halkasını tutun, düğmeye dokunmaya gerek yok ve Bluetooth eşleştirmeye gerek yok. 5 dakika boşta kaldıktan sonra otomatik olarak "Uyku Moduna" döner. Not: İlk bağlantı, Bluetooth ile manuel eşleştirme gerektirir.
  2. Yüksek kaliteli Pvc'den yapılmış 1,5 mm'lik kalem ucu, dayanıklıdır ve iPad ekranınıza zarar vermez, yüksek yanıt verir, atlama yapmaz, gecikme yapmaz, gürültü yapmaz. En son eğim algılama teknolojisi, yazma ve çizme özgürlüğü sağlar, çizginin kalınlığı kalemin farklı açılarına göre değiştirilebilir. Not: iPad stylus kalemi basınca duyarlı bir tasarıma sahip değildir.
  3. Avuç içi reddetme teknolojisine sahip yükseltilmiş iPad kalemi, sürtünme önleyici eldiven takmanıza veya ellerinizi ekrandan uzaklaştırmanıza gerek yoktur. Kağıda gecikmeden yazar gibi doğal bir yazma hissi sağlar. iPad kalemi manyetik olarak tasarlanmıştır, iPad'inize kolay takılır, kaybolmayı önler, taşıması daha rahattır.
  4. Manyetik Kablosuz Şarj Tasarımlı 14 g ağırlığındaki Fuchsia kalemi, Kablosuz Şarj için iPad'e takmanız yeterli, tamamen şarj olması için yalnızca 80-120 dakika gerekir ve 8-10 saate kadar dayanabilir. Gücü kontrol etmek için Bluetooth'u bağlayabilirsiniz iPad'deki kalem şarj kısmından şarjı kontrol edebilirsiniz.

Ürün Etiketleri

apple tablet kalemi

ipad tablet kalem

Ürün Fiyatı: 800 TL
Sipariş Ver

Ürün Kodu: 1604

Ürün Tarihi: 2024-05-10
/
Tel : null

Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner