Havuz Kimyasalları

Ürün Açıklama

Havuz kimyasalları genel anlamda bir havuzun sağlıklı hijyenik ve temiz bir şekilde kullanılabilir olmasını sağlamak amacı ihtiyaç duyulan hatta elzem olan maddelerdir.

Bu dezenfektan temizlik maddelerin zorunlu olmasının en büyük nedeni ise kullanılmadıkların'da havuz suyundaki mikropların salgın hastalıklara neden olmasıdır. Salgın hastalıkların oluşmasının engellenebilmesi ve havuz kimyasal bakımının muntazam periyodik olarak yapılması adeta havuz suyunun içme suyu niteliklerinde olması sağlanmalıdır.

Toz klor fiyatları

Bunun için de gerek yüzen insanlardan gerek çevresel dış faktörlerden kaynaklanan bakteri mikro organizmalar, alge yosun, yağ, ter, kozmetik ürünleri, güneş yağları, sabun artıkları, yaprak, toz, toprak ve kum vb. kirliliklerin havuz suyundan ayrılması yok edilmesi veya sağlık için tehlike oluşturmayacak seviyeye indirilmesi gerekmektedir. Havuz suyu kimyasal bakımı periyodik olarak yapılmayan havuzlar bir mühlet sonra havuz suyu renginde bulanıklaşma havuz da yosun oluşumu gibi bir çok problemi beraberinde getirecektir.

Ürün Etiketleri

havuz kimyasalları

havuz dezenfektanları

klor

ph düşürücü

çöktürücü

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi
Teklif Al

Ürün Kodu: 1080

Ürün Tarihi: 2021-02-03
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner